Minä

Olen Aki Ruotsala, 35-vuotias aviomies ja kahden lapsen isä. Työkseni palvelen eteläpohjalaisia yrityksiä auttaen niitä työllistämään osaajia ja kehittämään osaamispääomaansa. Koulutukseltani olen Hallintotieteiden maisteri Vaasan yliopistosta ja Kauppatieteiden maisteri Turun Kauppakorkeakoulusta. Toimin Suomen Kristillisdemokraattien puoluevaltuuston puheenjohtajana. Olen myös varakansanedustaja Vaasan vaalipiiristä.

Haluan olla rakentamassa Suomea lapsiystävälliseksi ja ikäihmisiä kunnioittavaksi. Tahdon, että työnteko ja yrittäminen kannattaa aina. Haluan, että Suomen etu näkyy vahvemmin kansainvälisillä foorumeilla. Maaseudun ja maakunnan elinvoimaisuudesta, erityisesti liikenneyhteyksistä huolehtiminen on minulle myös keskeinen asia. Unelmanani on Suomi, johon voi luottaa. 

Haluan puolustaa perheiden Suomea itsekkyyttä vastaan, haluan olla kannustamassa ahkeruuteen, toimeliaisuuteen ja yrittäjyyteen byrokratiaa vastaan. Haluan olla palauttamassa kunnioitusta ja ihmisarvoista kohtelua tilanteisiin jossa kohtaamme tai palvelemme seniorikansalaisiamme. Haluan antaa äänen niille, joita tämä yhteiskunta painaa alas. Haluan olla palauttamassa luottamusta tähän maahan, jota on puolustettu niin kalliisti. Haluan tehdä työtä hyvän puolesta.